Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Barnhem 67 i Moskva" by Jörgen Sanner " eBook PDF Kindle ePub Free

Barnhem 67 i Moskva

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Barnhem 67 i Moskva
  • Author : Jörgen Sanner
  • Release Date : January 06, 2016
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 592 KB

Description

I den första delen berÀttar en rysk flicka hur hon som fyraÄring skildes frÄn sina förÀldrar och togs in pÄ barnhem. Hon beskriver sjÀlv sina tankar, kÀnslor och reflexioner under en tioÄrs-period pÄ fyra olika barnhem i Moskva. Hon berÀttar om rutinerna pÄ barnhemmen och om positiva och negativa hÀndelser och om personalens förhÄllande till barnen.



Den andra delen handlar om hur ett svenskt par försöker adoptera denna flicka frÄn Barnhem 67 dÀr hon befinner sig dÄ Är 2001. De tvingas genomföra adoptionen helt utan bistÄnd frÄn de gÀngse organisationerna eftersom dessa vÀgrar att befatta sig med adoptionsfrÄgor i Moskva. Denna vÀgran grundar sig pÄ att de vederbörliga myndigheterna i Moskva, till skillnad frÄn det övriga Ryssland, Àr synnerligen svÄra att samarbeta med.

I del tvÄ fÄr vi följa det svenska parets framgÄngar och nederlag i den ryska byrÄkratiska djungeln; jakten pÄ myndigheter och myndighetspersoner, och stÀllningskrig mot byrÄkrater. Men vi fÄr Àven vara med om hÀndelser, bÄde pÄ barnhemmet och ute i den stora staden; förtretligheter, intriger, Àventyr och annat.

De bÄda berÀttelserna Àr dokumentÀra och de utspelar sig i Moskva under Ären 1994 till 2004. Samtliga barn upptrÀder med pÄhittade namn och Àven mÄnga av de vuxna.


Books Free Download "Barnhem 67 i Moskva" PDF ePub Kindle